top of page

AdBlue i alle mengder og størrelser

AdBlue reduserer utslipp hos alle nyere dieselkjøretøy. 

Hos oss får du kjøpt AdBlue som passer for store og små bedrifter, som kan lagres hos deres lokaler med pumpe - eller slik at alle ansatte alltid kan ha en kanne liggende i bilen. 

IMG_0546.jpg

Hva er Adblue?

AdBlue ® fra BK Kjemi er produsert og kvalitetssikret etter den europeiske ISO standarden, ISO/PAS 22241-1. AdBlue ® omdanner skadelig NOx fra dieseleksosen ved hjelp av SCR teknologi, til harmløst nitrogen og damp som fører til en betydelig reduksjon av utslippene av nitrogenoksider (NOx). SCR teknologi (Selective Catalytic Reduction) er en teknologi for etterforbrenningsbehandling av eksos for dieselkjøretøy. 

 

SCR teknologi og EU/EØS krav: «Med Euro6 i 2015 innførte EU nye, og mye lavere maksimumsnivåer for utslipp av blant annet nitrogenoksider (NOx) i dieseleksos for alle kjøretøy. Gjennom EØS gjelder samme regelverk i Norge. Etter innføring av Euro6 kravene har alle leverandører av  motorer og drivlinjer valgt såkalt Selektiv Katalytisk Reduksjon (SCR) eksos etterbehandling for å kunne møte kravene til lavere NOx utslipp. SCR-teknologien krever et hjelpestoff, AdBlue som injiseres inn i eksosstrømmen like før en egen SCR-katalysator.»

5-10 liters kanner

adblue-multi-pack-600x600.png

Bjørkes Kjemi har kanner i flere størrelser: 5 liter, 10 liter.

Kannene passer for bedrifter som ofte legger ut på lange kjøreturer og som trenger tilgang til AdBlue uansett når lampen om lavt nivå av væsken skulle begynne å lyse. 

200 liter fat

208 ltr pumpe.jpg

Bjørkes Kjemi har 200 liters fat, som passer utmerket hos små/mellomstore bedrifter som stadig kjører ut fra bedriftens base. Vi leverer nye fat når det er tomt - og til denne løsningen selger vi også en pumpe som gjør det enkelt å fylle AdBlue tanken.

Bjørkes Kjemi lever IBC tanker med 1000 liter AdBlue, som passer utmerket hos små/mellomstore bedrifter som har daglig trafikk fra bedriftens base. Vi leverer ny IBC når det er tomt - og til denne løsningen selger vi også en pumpe som gjør det enkelt å fylle AdBlue tanken. 
 

En IBC har samme størrelse som en Europall, og passer hos mange bedrifter som allerede benytter seg av paller. 

1000 liter IBC

1000 liter ad.jpg
bottom of page